Alex Bivoleanu

Doresc sa aduc servicii de buna calitate, flori taiate si plante la ghiveci proaspete si sa fiu cu un pas inaintea celorlalti, in acest domeniu. Cel mai important este pentru mine increderea clientilor nostri si ca ei sa gaseasca la noi tot ceea ce au nevoie. B&P este o combinatie buna a prezentei pe piata locala cu o abordare de tip olandez in ceea ce priveste increderea si eficienta, toate intr-un cadru legal si transparent.

 

Ploeg Tjeerd

Dragi floristi, bine ati venit pe website-ul nostru

Florile, plantele si comertul international sunt cele mai reprezentative pentru mine. Sunt olandez si am studiat agricultura, Marketing si vanzari si, inainte de a pune bazele B&P Floral Connection in Romania, am lucrat pentru diferite companii in comertul international de flori.

B&P Floral Connection

Floristii care ne cunosc se bucura de gama larga de sortimente si de ajutorul profesionistilor nostri in gasirea produselor dorite, la preturi foarte bune. Saptamanal, trimitem clientilor nostri oferta de preturi si avem puse la dispozitie webshop-urile pentru o achizitie cat mai usoara si mai efeicienta din ppunct de vedere al timpului.

Noi lucram de mut timp cu furnizorii si producatorii nostri, ceea ce a condus la o relatie pe termen lung cu clientii nostri.

Urmariti-ne pe Facebook si Instagram si veti putea vedea ce produse minunate si ce oferte atractive avem pentru dvs. Suntem specializati in furnizarea florilor pentru evenimente, comenzile sunt respectate, fara surprize neplacute in ceea ce priveste preturile. Mentinem o buna comunicare cu clientii nostri si va puteti increde in echipa noastra.

Nu exista un partener mai bun pentru dvs. in afara de B&P Floral Connection.
Ne vedem curand!