Cu web-shop-urile B&P, achizitionarea materialelor decorative este mult mai usoara si mult mai eficienta!

Fiecare florist cunoaste faptul ca, pe langa flori, este nevoie de mult mai multe produse: o panglica frumoasa, un vas deosebit, ghivece frumoase din ceramica pentru plante sau materiale decorative pentru ziua Sf. Valentin sau de Pasti, pe web-shop-urile noastre gasiti o gama larga de sortimentepe care le puteti comanda impreuna cu florile si plantele.
Aceasta este modalitatea moderna de business la B&P.

Livrare gratuită !

Nu asta ne dorim cu totii, in mod simplu de acasa sau de la servici, sa alegeti produsele dvs. si sa le aveti livrate in cateva zile la usa dvs.? Pentru comenzi mai mari de 1000 RON, indiferent de produsele achizitionate (materiale decorative, flori taiate sau plante la ghiveci), livram gratuit in Bucuresti. Pentru zonele din afara Bucurestiului, va rugam sa ne contactati.

100% sigur

La B&P nu trebuie sa va ingrijorati in privinta comenzilor dvs. Web-shop-ul indica produsul ales cu fotografie si cu dimensiunea sa. Gama de sortimente este foarte larga si se schimba pe parcursul sezonului, astfel incat mereu este ceva nou pe piata. Pe langa web-shop-uri, puteti gasi de asemenea in punctele noastre de vanzare produse proaspete si de buna calitate, la preturi foarte bune.

Spre exemplu, toate produsele Chrysal de ingrijire a florilor, lumanari in diferite culori si dimensiuni.

Va asteptam la depozitul nostru si sa aflati mai multe despre ofertele noastre.

contact B&P